διορθώσεις

Το Night Shift επιτρέπει στους εξουσιοδοτημένους χρήστες -όπως στους υπεύθυνους τμημάτων ή στους εργοδηγούς- να παρακολουθούν τον προγραμματισμό και να προτείνουν αλλαγές. Οι διορθώσεις αυτές δεν επηρεάζουν το κανονικό πρόγραμμα και είναι ορατές στον διαχειριστή μέσα από ένα πολύ απλό και εύχρηστο interface. Από εκεί, ο διαχειριστής μπορεί να τις αποδεχτεί, να τις αλλάξει ή να τις απορρίψει, και να ενημερώσει το κανονικό πρόγραμμα με ένα κλικ.

 

Κάθε εξουσιοδοτημένος χρήστης  μπορεί να βλέπει τον σχεδιασμό του προγράμματος και να προτείνει τιμές. Οι αλλαγές αυτές δεν επηρεάζουν το κανονικό πρόγραμμα αλλά μαρκάρονται με κίτρινο ώστε να διακρίνονται εύκολα. Ο χρήστης μπορεί να δει μόνο τις δικές του προτάσεις.

 

Από την προβολή διορθώσεων και ένα παρόμοιο interface,  ο διαχειριστής των βαρδιών μπορεί να δει τις διορθώσεις όλων των χρηστών. Επιλέγει κάποιες διορθώσεις και χρησιμοποιώντας την ασπρόμαυρη προβολή τις βλέπει να απεικονίζονται με κίτρινο χρώμα πάνω στο κανονικό πρόγραμμα. Από εδώ μπορεί είτε να τις αποδεχτεί είτε να αλλάξει κάποιες αυτές είτε να τις απορρίψει τελείως.

 

Χρησιμοποιώντας τον χάρτη, μπορεί να δει γρήγορα όλο το πρόγραμμα του μήνα και σε ποια σημεία έχουν προταθεί αλλαγές σε αυτό:

 

Αφού επιβλέψει τις διορθώσεις του χρήστη, το μόνο που απομένει είναι πάει στο κανονικό πρόγραμμα και να τις κάνει upload. Οι διορθωμένες τιμές θα αντικαταστήσουν αυτές του κανονικού προγράμματος.